Våra tjänster

Fiskbensparkett

Golvslipning behandling parkettgolv

Ditt gamla slitna parkettgolv kan bli som nytt igen om ni anlitar oss. Vi utför dammfri slipning  så du behöver inte vara orolig för att det dammar ner. Möjligheterna idag är många att få precis det utseende ni vill ha på ert golv. Hårdvaxolja eller lack. Matt eller blankt, infärgning, borstning, målning. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna som finns för ditt golv.

 

Lackat trägolv

Golvslipning behandling furugolv

Ditt gamla slitna furugolv kan bli som nytt igen om ni anlitar oss. Vi utför dammfri slipning  så du behöver inte vara orolig för att det dammar ner. Möjligheterna idag är många att få precis det utseende ni vill ha på ert golv. Hårdvaxolja eller lack. Matt eller blankt, infärgning, bortsning, lutning, såpbehandling, målning. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna som finns för ditt golv.

Borstad ljus parkett

Borstning - förstärk träkänslan

Ny teknik möjliggör att man kan borsta befintliga parkettgolv och därmed förstärka träkänslan i golvet. Garanterar ett fantastiskt resultat.

Trappa i furu

Renovering av trappor

En gammal och sliten trappa kan bli som ny genom att renovera den. Vi utför dammfri slipning  så du behöver inte vara orolig för att det dammar ner. Möjligheterna idag är många på att få precis det utseende ni vill ha på ert golv. Hårdvaxolja eller lack. Matt eller blankt, infärgning, bortsning, lutning, såpbehandling. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna som finns för din trappa.

Parkettgolv

Lagning av befintliga golv

Är ditt parkettgolv skadat eller om det behöver kompletteras är det något vi kan fixa till er. Vi har möjlighet att tillverka specialmått på stavar och plankor.

Oljat parkettgolv

Underhållsolja

Att underhålla ett oljegolv är viktigt för att det ska hålla länge. Efter ett par år är det normalt dags för en underhållsoljning.

Parkettgolv

Läggning av parkettgolv

Vi lägger alla typer av parkett- och trägolv, klickparkett, lammelparkett, fiskbensparkett, mosaikparkett och furubräder.

Ring till oss: 070 - 230 14 82