Golvslipning i Malmö
Från trist och slitet golv till fräscht och nytt

 

Vi slipar parkett- och furugolv

Parkettproffsen i Skåne är experter på att slipa golv - anlita oss när du önskar dammfri slipning med ett perfekt resultat! Vi ser till att resultatet håller högsta kvalitet och åtar oss uppdrag för både privatpersoner och företag!

 

Få ditt gamla parkett golv att bli som nytt med golvslipning 

Ditt gamla parkettgolv kan bli som nytt igen! Möjligheterna är många; du kan välja mellan matt eller blankt, infärgning, borstning eller målning. Har du ett furugolv kan du få det behandlat med antingen hårdvaxolja eller lack, matt eller blankt, lutat eller borstat. Som sagt, möjligheterna är många! Efter utfört arbete får ni råd för hur ni sköter ert nya golv och att golvet håller sig som nytt många år framöver.

 

Vi renoverar era trappor 

Utöver att vi slipar parkett- och furugolv renoverar vi även trappor.
Med vår erfarenhet och breda kunskap inom branschen ser vi till att ditt golv får en utmärkt finish med lång hållbarhet! Vi garanterar att du kommer bli nöjd med resultatet!


Efter utfört arbete få ni råd för hur ni sköter ert nya golv och att golvet håller sig som nytt många år framöver.
Kontakta oss för mer information eller en offert!

Golvslipning för Parkettgolv och furugolv 

Parkettgolv

Golvslipning behandling parkettgolv

Ditt gamla slitna parkettgolv kan bli som nytt igen om ni anlitar oss. Vi utför dammfri slipning  så du behöver inte vara orolig för att det dammar ner. Möjligheterna idag är många att få precis det utseende ni vill ha på ert golv. Hårdvaxolja eller lack. Matt eller blankt, infärgning, borstning, målning. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna som finns för ditt golv.

 

Furugolv

Golvslipning behandling furugolv

Ditt gamla slitna furugolv kan bli som nytt igen om ni anlitar oss. Vi utför dammfri slipning  så du behöver inte vara orolig för att det dammar ner. Möjligheterna idag är många att få precis det utseende ni vill ha på ert golv. Hårdvaxolja eller lack. Matt eller blankt, infärgning, bortsning, lutning, såpbehandling, målning. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna som finns för ditt golv.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss för tips, råd, information eller en offert!

Ring till oss: 070 - 230 14 82